Как да изберете правилния размер?

Измерете дължината на стелката на Вашите обувки от край до край. В посочената по-долу таблица намерете размера на обувките, който отговаря на измерената от Вас стойност.

Ако стелката на Вашите обувки не може да бъде извадена и измерена, тогава най-точно измерване ще получите, когато използвате ъгъла между стената и подът на стаята. Поставете метъра в ъгъла (като започва от нулата) и стъпете върху него като петата трябва леко да опира стената. Важно е да бъдете изправени за да измерите по-точно.

Размерите посочени в таблицата по-долу са според европейските стандарти и отговарят точно. Възможно е леко разминаване на номерацията при някои индивидуални модели. В този случай сме се погрижили в описанието на всеки модел да присъства индивидуална таблица с размери, която точно да отговаря на дадения модел.

Ако желаете съдействие при избора на размер или по-точна информация за индивидуален модел, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0892 200 248 . Ние ще измерим посочения от Вас модел и ще Ви дадем най-добрия съвет кой размер да изберете, ако имате колебание.

Таблица с размери по европейски стандарт