Замяна и връщане

  • В случай, че получените обувки не Ви пасват, може да ги замените с друг размер или с друг продукт.
  • Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, при условие, че продуктът е без следи от употреба, и че състоянието на стоката е в същото състояние, както в момента на получаването й.
  • При приемане на пратката без забележки от Ваша страна се счита, че продуктът отговаря по вид, описание и състояние на поръчаното от Вас.
  • Закупените от Вас продукти са с гаранционен срок 30 дни от датата на покупката. Имате право да заявите рекламация на всяка закупена стока, като поискате извършване на безплатен ремонт на продукта. Срокът за изпълнение на рекламацията е 30 дни от заявяването й. В случай, че проявеният дефект не може да бъде поправен или отстранен, следва закупеният продукт да се замени с нов, а в случай, че липсва същият по вид модел, той се заменя с друг продукт по Ваш избор. (При разлика в цената, следва тя да бъде заплатена от клиента.) При рекламация на продукт, куриерските разходи се поемат от BALEANO.COM

Моля, свържете се с нас на телефон 0892 200 248, преди да решите да върнете закупения продукт!

Разходите за връщане или замяна на стоката са за сметка на клиента. При връщане на стока, парите за нея се възстановяват по банков път в рамките на 14 дневен срок, от датата на връщането й.

Стъпки при връщане на продукт:

  1. Изтеглете „Формуляр за връщане или замяна“ от тук или от бутона по-долу.
  2. Разпечатайте и попълнете формуляра внимателно.
  3. Подгответе пратката за изпращане, като поставите попълнения формуляр в нея.
  4. Изпратете пратката до посочения адрес описан във формуляра.
  5. Пратката се изпраща за сметка на клиента и без наложен платеж.