За нас

ЗА КОМПАНИЯТА

BALEANO е онлайн магазин, който основно е насочен в обувната индустрия и предлага богат избор от асортименти. Тук ще откриете всички типове обувни артикули, за всяко място и всеки повод.

Нашите продукти

За да удовлетворим Вашите нужди ние предлагаме широк спектър от дамски и мъжки обувни артикули. Нашите модели се открояват със своя неповторим стил и оригиналност придружени с комфорт и безкомпромисно качество. В допълнение към нашите обувни колекции предлагаме чанти и раници от най-новите тенденции, с които ще привличате всички погледи. А за любителите на детайлите сме осигурили и други аксесоари, с които да комбинират и създават свои собствени и уникални визии.

Нашата мисия

Водещата ни мисия е да предложим стил и комфорт във всяка Ваша стъпка. С внимание към детайлите и безкомпромисно високо качество, следвайки винаги най-новите тенденции в света на модата Ви предлагаме да удовлетворим всяко Ваше желания с най-добрите модели.

Екипът на BALEANO

За да отговорим на всички Ваши очаквания, ние от BALEANO не спираме да работим по подобряване и усъвършенстване на потребителското преживяване, както и бързото и отлично обслужване на клиенти. А дългогодишният ни опит в сферата на модата ни позволява винаги да Ви предлагаме най-новите и най-модерните модели, защото BALEANO е мястото, от където започва Вашият път с перфектния чифт.